Gastrokalendář

Abychom dokázali uspokojit naše hosty kvalitou ale i rozmanitostí nabídky, připravili jsme pro vás doplnění stálé nabídky jídel gastronomickým kalendářem.

leden - Tříkrálové menu únor - Zabijačkové vepřové hody únor - Valentýnské menu březen - jarní menu duben - Velikonoční menu duben - Rybí slavnosti květen - chřestové menu červen - jahodové menu červenec - hovězí speciality srpen - plody z našich lesů září - Svatováclavské menu říjen - zvěřinové hody listopad - Svatomartinské menu prosinec - Silvestrovské menu
Konkrétní datumy jednotlivých nabídek budou s dostatečným předstihem zveřejněny na webových stránkách.

Přejete-li si dostávat informace o dění na Statku přímo do vaší emailové schránky, kliněte [ zde ].

Přejeme vám plno nevšedních návštěv a zážitků prožitých na Statku česká lípa v Myslovicích.