Abychom dokázali uspokojit naše hosty kvalitou ale i rozmanitostí nabídky, připravili jsme pro vás doplnění stálé nabídky jídel gastronomickým kalendářem.
leden - Tříkrálové menu
únor - Zabijačkové vepřové hody
únor - Valentýnské menu
březen - jarní menu
duben - Velikonoční menu
duben - Rybí slavnosti
květen - chřestové menu
červen - jahodové menu
červenec - hovězí speciality
srpen - plody z našich lesů
září - Svatováclavské menu
říjen - zvěřinové hody
listopad - Svatomartinské menu
prosinec - Silvestrovské menu
Konkrétní datumy jednotlivých nabídek budou s dostatečným předstihem zveřejněny na webových stránkách.
Přejete-li si dostávat informace o dění na Statku přímo do vaší emailové schránky, kliněte [ zde ].
Přejeme vám plno nevšedních návštěv a zážitků prožitých na Statku česká lípa v Myslovicích.